Velkommen som ny Novo Nordisk bruger - Clinical Trials

Bliv oprettet som bruger i Klartboard gennem Novo Acces og få din lokale Klartboard Admin til at tilknytte dig relevant team/Clinical Trial eller team i linjeorganisationen.

Du er også velkommen til at kontakte support@klartboard.dk og vi opretter dig med det samme.

Vælg relevant team og tavle som din standardtavle – Typisk Stragick Tracks i det aktuelle Clinical Track.
Tavlen for Strategick Tracks viser relevante milestones tilknyttet de opsatte Strategick Tracks.


Orienter dig i tavlen og tilføj evt. relevante milestones, juster deadline eller statusfarve, eller tilføj hånden op til et minikort, hvis der er relevante spørgsmål eller input til det kommende tavlemøde.

Hvis du gerne vil have overblikket over hele forløbet i et af de Strategick Tracks så åben Planlægningsrummet. (Døren i minikortet for det relevante Strategick Track) Planlægningsrummet viser alle Milestones og Task tilknyttet.


Planlægningsrummet indeholder filtreringer du kan vælge bag overskrifterne i hver del af tavlen, som giver dig mulighed for at vælge dine favorit visninger af tavlens indhold. Ændringer tilføjet en Milestone eller Task i Planlægningsrummet slår naturligvis igennem i alle tavler.

Nogle Strategick Tracks har tilknyttede Processer. Processer er delleverancer eller projekter/forløb der skal sikre, at i når i mål med et Strategick Track.
I Minikortet for Strategick Tracks er der en skærm. Vælg skærmen og få vist hvilke processer der er tilknyttet det relevante Strategick Track.


Tilføj eller juster evt. milestones, frister, status i relevante processer eller tilføj flere processer efter behov.

Processer kan være tilknyttet et eller flere teams. (Vælg fanen Attach to) Typisk kan en proces også være tilknyttet et Clinical Trial Team eller et team i Linjeorganisationen. Det er konkrete aktiviteter, der skal løses for at fremdriften i det overordnede Clinical Trial med de relevante Strategick Tracks er, som den skal være.

Skift evt. Team (venstremenuen) til et Clinical Trial Team tilknyttet eksempelvis SOUL, EVOKE, SELECT eller ZEUS og se hvilke processer, de står på mål for og hvordan fremdriften er for processerne i deres del af projektet.

Genveje
Læs også
Digital standup meetings in Novo Nordisk add to efficiency, motivation and good dialogue
Andre artikler
Det følger med i alle ledelsesjobs - men tager du driftsledelsesrollen på dig
Tre (simple) skridt til gode tavlemøder
Filtrer tavlen på deltagere
Kend jeres styringsudfordringer
Arbejdstid, Mødetid, Ad Hoc tid, Planlagt tid, Fri tid, Beregnet tid - Klartboard kan let udregne tid
Opret brugere med begrænset adgang til Klartboard
Velkommen til Teamets Plan
Velkommen til Kaizen / Forbedringstavlen
Driftsmodeller og styring
LEAN og procesoptimering - 7 gode råd, der gør en forskel