Udlæs data fra Klartboard til Excel

Det er muligt at udlæse data fra projekt, program og forløbstavler til Excel.

Det er vigtigt at opsætte tavlen med ønskede kolonner, da det vil være det udlæste data der vises i kolonnerne, som bliver udlæst.

Vær opmærksom på hvor mange forløb i har udlæst i tavlen. Default er det 10 forløb, der bliver vist ad gangen, da det understøtter hurtig performance i tavlerne, hvilket er værdifuldt i tavlemøderne. I nederste højre hjørne kan i justere antallet af forløb i ønsker udlæst.

Hvis i har mange forløb og meget data i mange kolonner i tavlerne, så anbefaler vi, at i udlæser færre forløb ad gangen. f.eks. 20 eller 50. Det vil være jeres lokale browser og web der evt. sætter begrænsning for, hvor meget data i har mulighed for at udlæse ad gangen. Vi har kunder med +200 forløb i tavlerne, her vil datatrækket være så stort, at udlæsningen ikke sker på et øjeblik. Her vil vi klart anbefale, at i udlæser i mindre portioner.

Kolonner med flere minikort, eksempelvis Følgende milepæle eller Opgaver tilknyttet milepælen, får hvert ekstra minikort en ny linje i excelarket. Ønsker i ikke dette, så fravælg disse kolonner inden i udlæser indhold.

Genveje
Andre artikler
Udlæs data fra Klartboard til Excel
Velkommen til Forløbstavlen / Projekttavlen
Velkommen til Kanbantavlen
Brugeradminstration - opret eller slet bruger og tilknyt til team
Hvordan markerer jeg fuldført eller delvis fuldført?
Hvordan opretter jeg en milepæl og tilknytter til projekt
Velkommen til Planlægningsrummet
Hvordan opretter jeg en ny skabelon til et projekt ud fra et eksisterende projekt
Hvordan opretter jeg nye tavler
Hvordan opretter jeg en ny skabelon til et projekt, forløb, standardproces?