Har I de rigtige visninger?

Klartboard kan opsætte på utroligt mange måder. Så hvis i efterspørger info, kolonner eller bestemte måder at få vist indhold på, som kan undserstøtte god styring hos jer, så grib fat i os. Vi hjælper gerne med at tilpasse.

Det samme gælder, hvis der vises indhold i jeres tavler, som i ikke anvender. Sørg for at fjerne det. Typisk er det kolonner, der let kan vælges til/fra i filteringen af tavlerne.

Opsæt jeres favoritfiltreringer og brug dem som en dagsorden i jeres tavlemøder.

Mange teams løfter også deres modenhed på styring over tid og nye behov for overblik opstår. Det kan også være, at i efterspørger et mere simpelt setup end da vi startede med Klartboard hos jer. Uanset jeres behov er Klartboard meget fleksibelt og det er let at tilpasse.

Vi har mange tavletyper, måske er i klar til at styre opgaver og forløb på andre måder? Kategorier og kategoritavler kan bidrage med stor værdi. Det samme gælder skabeloner, årshjuls visninger, nye filteringer eller listen over ikke fordelte opgaver.

Vi kan tilpasse alle minikort, kolonner, tavler og mulighederne er mange.

Vi udvikler også løbende ny funktionalitet i Klartboard.

Gør det derfor til en god vane 2-3 gange om året at spørge jer selv, hvordan i anvender tavlerne så godt som i kan. Hvis i gerne vil have vores input, er i meget velkomne til at gribe ud efter os på support@klartboard.dk eller invitere os til at deltage og give feedback på jeres tavlemøder. Vi kan med få greb hjælpe jer til at anvende Klartboard (endnu) bedre.

Genveje
Andre artikler
Det følger med i alle ledelsesjobs - men tager du driftsledelsesrollen på dig
Tre (simple) skridt til gode tavlemøder
Filtrer tavlen på deltagere
Kend jeres styringsudfordringer
Arbejdstid, Mødetid, Ad Hoc tid, Planlagt tid, Fri tid, Beregnet tid - Klartboard kan let udregne tid
Opret brugere med begrænset adgang til Klartboard
Velkommen til Teamets Plan
Velkommen til Kaizen / Forbedringstavlen
Driftsmodeller og styring
LEAN og procesoptimering - 7 gode råd, der gør en forskel