Brugeradminstration - opret eller slet bruger og tilknyt til team

Det er let at administrere brugere og teams i Klartboard – det kræver blot, at du har en rolle som admin/superbruger.

1. Tilføj stamdata: email, navn, efternavn, initialer

2. Vælg team(s) bruger skal være tilknyttet: Også muligt at ændre team for brugere.

3. Vælg rolle: Mindst een rolle skal være valgt for, at brugeren får udlæst data korrekt i tavlerne. Har I brug for flere/andre roller, så er det let at opsætte.

4. Skal I oprette mange brugere, så er det markant lettere at importere bruger data fra excelskabelon. Det er afgørende at teamnavn i excelfil og teamnavn oprettet i Klartboard er identisk. Skabelonen får du ved at henvende dig til support@klartboard.dk

5. Når bruger er oprettet får du tilsendt login-info. Det sker enten automatisk eller styret via den gule knap ud for hver enkelt bruger.


6. Det er muligt at udsende velkomstmail/login-info samlet til mange på én gang. Et fif er her at udsende info pr team således, at alle modtager info, når det passer bedst. Det er muligt at oprette brugere i god tid og vente med at udsende login info.

7. Slet af brugere: Tryk på skraldespand ud for den bruger, der skal slettes. Brugeren bliver fjernet fra alle opgaver, forløb, mv. Men opgaverne, forløbene består og de kan findes i teamets “Ikke fordelte opgaver/projekter/forløb”, hvis der ikke er andre brugere tilknyttet.


9. Ups, er I kommet til at slette en bruger ved en fejl? Fortvivl ikke, data kan genskabes, hvis I kontakter support@klartboard.dk

Genveje
Andre artikler
Opret brugere med begrænset adgang til Klartboard
Udlæs data fra Klartboard til Excel
Hurtig og automatisk brugeroprettelse - ved mange brugere
Brugeradminstration - opret eller slet bruger og tilknyt til team
Hvordan opretter jeg en ny skabelon til et projekt, forløb, standardproces?
Hvordan opretter jeg nye tavler
Hvordan skærmer eller skjuler jeg opgaver, forløb/projekter, som ikke alle skal kunne se