Tavlemøder kan

virkelig gøre

en markant forskel

Tavlemøder er mødet omkring et fælles overblik

Vi overværer utallige tavlemøder for at give feedback og forløse ledelse og team til en oplevelse af en hverdag med overblik, effektivitet og meningsfuldhed.

Tavlemøder kan virkelig gøre en markant forskel.

Tavlemøder er ledelse

Bare sig det højt. Det handler om ledelse.

Uden overblik er det dælme svært at lede proaktivt og konsistent. Det ender nemt i brandslukning og modstridende signaler, når her-og-nu tunnelsynet skygger for det store forkromede overblik.

Tavlemødet er en anledning til at lede. Det er stedet, du som leder vender tilbage til igen og igen. Det er fast grund under fødderne. I den flydende og hektiske hverdag. Det er nærvær frem for fravær.

Tavlemøder er styring
Absolut. Og styring er nøglen til en hverdag, hvor alles tid og kompetencer bruges bedst muligt.

Uden klar prioritering og realistiske planer har kerneopgaven det med at fortabe sig. Tavlemødet er stedet, hvor fremdrift og balancer - prioritering og plan - tjekkes. Så alle går derfra med et nik og et: “Jeps, vi er enige om planen”.
Tavlemøder er dialog
I skal tale om det, I kan se på tavlerne. Det er gennem dialogen i oversætter alle input til et fælles og sammenhængende billede af, hvordan det går.

Og dialogen skal faciliteres, så I får talt om det væsentlige. Og (mest) kun det. Derfor er dit vigtigste greb som tavlefacilitator dine spørgsmål.

Du skal spørge om det, I som ledelse og team søger svar på. “Hvad skal der til for, at vi kommer i grøn” eller fx “Hvad kan vi gøre for at sikre fremdriften”.
Tavlemøder er handling
Når I kan se behovet, skal I skride til handling. Reagerer I ikke på milepælen i rød, den urealistiske plan eller den overbelastede medarbejder mister tavlemødet mening. Så er det jo bare ritual uden konsekvens.

Handling kræver muligheder. Kan I ændre på fristen, prioriteringen eller scope. Eller er det en aftale om sparring, der skal til.

Og handling kræver mod. Hvad vil du som leder og I som team ændre på. Forekommer alt mejslet i sten er det svært. Hellere mod end mismod.
Tavlemøder er teamsamarbejde
Hvis tavlemøder starter med ledelse, så ender det på teamsamarbejde.

Fælles overblik, styring og dialog er guld værd i teamet. Når vi kan se det samme, og der er klarhed om prioriteringen, bliver dialogen så meget mere konstruktiv.

Fokus bliver på den fælles opgave, og hvem der kan hjælpe dem, der har brug for hjælp.

Alle kan se det. Sproget er fælles. Og målet kollektivt
Forrige dias
Næste slide

Feedback på tavlemøder og ledelse

Træk på vores ekspertise i korte og effektive sparringsforløb

Vi giver dig genveje til hurtige forbedringer og resultater
Kr. 9.500,- ekskl. moms.

Vil du lykkes i din ledelse?

Så læs vores guide til hvordan du  kan gøre tavlemøder til et stærkt omdrejningspunkt for din daglige styring og ledelse.

Velstruktureret, balanceret og tillidsfuldt.


Online support

I vores support og FAQ sektion deler vi viden og du spørge hvis du ønsker mere information
Kom trygt ombord i Klartboard

GDPR compliant

Klartboard er 100 pct GDPR-compliant - ingen underleverandører fra USA eller andre tredjelande.

Gennemskuelige priser

Ingen uventede tilkøb og ekstraregninger - alle har fuld adgang til hele Klartboard-platformen

Intet krav om indkøb af hardware

Klartboard er en browser-baseret løsning, så I kan vise tavlerne på alle typer af skærme, med projektor, etc

Godkendt SKI leverandør

Offentlige kunder kan indkøbe Klartboard på SKI-aftale 02.06. Aftalen dækker hele “pakken” med opsætning, træning, rådgivning, licens, support og udvikling. På SKI-aftale 17.11 kan vi levere større konsulentprojekter.