Privatlivspolitik – www.klartkbh.staging.wpengine.com

Behandling af personoplysninger på www.klartkbh.staging.wpengine.com 

Version 1.0 19. april 2018

Når du besøger www.klartkbh.staging.wpengine.com websted, indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg. Det er fx hvilke sider du åbner, om du har været her før, og hvilket websted eller søgemaskine du kom fra.

Klart er, som dataansvarlig for disse oplysninger, ansvarlig for, at du er oplyst om behandling af deres personoplysninger.

 

Identitet og kontaktoplysninger på den dataansvarlige er:

Klart ApS

Amicisvej 12,1

1852 Frederiksberg

CVR: 36464968

Virksomhedens persondataansvarlig:

Lotte Lyng

E-mail: lotte@klartkbh.dk

Mobil: 29665389

 

Den information, vi automatisk indsamler fra dit besøg bruges ikke til at identificere dig som person, men til at følge tendenser i generel brugeradfærd.

Du skal altid være opmærksom på, at du som internet bruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på internettet.

I det følgende kan du læse, hvordan vi indsamler data fra dit besøg, hvorfor vi gør det, og hvordan dine oplysninger er beskyttet. 

Hvilke data indsamler vi på www.klartkbh.staging.wpengine.com

Klart har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden.

www.klartkbh.staging.wpengine.com anvender cookies bl.a til brug for søgeoptimering.

Når du har besøgt www.klartkbh.staging.wpengine.com, indsamlesfølgende oplysninger om dig:

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår – dit ”elektroniske spor”,
  • Hvilken browser du bruger,
  • Hvilken ip-adresse du har

Når du browser på nettet, efterlader du dig et “elektronisk spor”,som afslører, hvor du har været. Det spor opstår i kraft af, at din browser sender informationer til en server, fx “Jeg vil gerne se siden, der hører til adressen www.klartkbh.staging.wpengine.com “.

De fleste browsere fortæller om deres fabrikat og versionsnummer, fx Microsoft Internet Explorer version 7.0. Serveren kan så returnere den side du har bedt om, således at den vises korrekt med netop din browser.

Samtidig med at din browser beder om www.klartkbh.staging.wpengine.com sender den nogle andre informationer til den pågældende server, herunder bl.a. din ip-adresse (din “adresse” på internettet). Serveren ved så, hvor den side, som du har bedt om, skal sendes hen.

Formålet med indsamling af data

De oplysninger, som er nævnt ovenfor, kan Klart bl.a. bruge til at se, hvilken vej du bruger for at finde information på www.klartkbh.staging.wpengine.com.

Klart kan bl.a. se, om du starter fra forsiden og bevæger dig ned på undersiderne, eller om du hopper ind midt på hjemmesiden fra f.eks. en søgemaskine. Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af www.klartkbh.staging.wpengine.com.

Den e-mailadresse og telefonnummer, du evt. oplyser i Klarts kontaktformular, bruger vi kun til at kontakte dig. 

Hvordan dine personlige oplysninger er beskyttet

De personlige oplysninger, vi indsamler, opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til disse data er begrænset til udvalgte medarbejdere i Klart og hos Klarts underleverandører. Oplysninger videregives ikke.

www.klartkbh.staging.wpengine.comer hosted hos WP-engine, der opbevarer deres data i EU. Google Analytics anvendes til at samle oplysninger om besøg på hjemmesiden. Google Analytics opbevarer deres data uden for EU, men er certificeret efter EU-US Privacy Shield.

Hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte vores persondataansvarlig, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til behandlingen af personoplysninger i Klart: lotte@klartkbh.dk