Fleksibilitet og stabilitet

Det er to fine kendetegn, I gerne må forbinde med os som team

Fleksibilitet

Vi gør en dyd ud af at møde Jer, hvor I er. Hvad er jeres behov, hvad er jeres ambitioner, hvad er jeres modenhed i team og ledelse, hvad er jeres kapacitet ift forandring?

Kernespørgsmål, hvor svarene sætter retningen for vores løsninger, træning og rådgivning. Uanset om det drejer sig om her og nu support i Klartboard eller undervejs i et implementeringsforløb.

Det kalder vi fleksibilitet.

Stabilitet

Vi er samme kerneteam af konsulenter og udviklere, der har været med fra starten i 2014. Tech-holdet har fra første blip bygget, vedligeholdt og videreudviklet Klartboard.

Og konsulent-holdet har siden starten af nullerne intensivt arbejdet med alt omkring at få kernedriften i en organisation til at fungere. Med alt, hvad det indebærer af grundforståelse af processer, drift, ledelse, samarbejde og adfærd.

Det kalder vi stabilitet.

Jacob Ørum

Jeg har selvfølgelig samlet en del metode og værktøjer sammen undervejs – men jeg tror egentligt, at det vigtigste jeg kommer ind ad døren med, er en solid portion nysgerrighed og evnen til at gøre det komplekse lidt mere simpelt. 

Stifter og direktør i Klart siden 2014

Konsulent siden 2000. Accenture, KL, Implement (Partner), Spark (Partner)

Majken Lammert

Jeg holder allermest af, at hjælpe jer til den bedste brug af Klartboard. Uanset om jeg møder jer i supporten, træningsseancen eller feedbacksamtalen er jeg nysgerrig på, hvad der skal til for at overblik, funktionalitet og brugeroplevelse går op i en højere enhed.

Stifter og kundehjælper i Klart siden 2014.

Konsulent siden 2000. Skat, DIOS Consulting, Navigare Consulting,  Anklagemyndigheden.