Brug for hjælp ...?

Mindre kompleksitet - mere simpelhed

Organisationer har arbejdsdeling, processer, målstyring, systemer, planer for alt muligt – og meget mere.

Det giver kompleksitet. Og organisationer skal have den nødvendige kompleksitet. Men ikke mere end det. Så bliver det usundt. 

Problemet er, at organisationens kompleksiteten vokser hele tiden, hvis vi ikke gør noget aktivt for at begrænse den. En af grundende er, at der generelt er mere energi og prestige i at sætte ting i gang end i at rydde op og lukke ned. End i at genskabe og fastholde orden og struktur.

I Klart er det vores mission at reducere kompleksitet. At gøre det hele lidt mere simpelt. Meget mere Klart.

Det er det, vi hjælper med.

”Der er mange dygtige konsulentfirmaer, hvor man køber et koncept, som ens organisation skal passe ind I. Sådan er det ikke med Jacob fra Klart. Han har værktøjskassen fuld af driftsledelse og styring, men tager udgangspunkt i den organisation han er gæst i og custom-fitter den indsats der skal til. Og så er det en fornøjelse ikke at skulle nøjes med juniorkonsulenter, når først man har bestilt en opgave. Jacob følger selv enhver opgave og giver tryghed for fremdrift.”
"Jacob har et sindssygt skarpt blik for at spotte slør i maskineriet. Han stiller alle de spørgsmål, hvor man lige skal tænke en ekstra gang for at finde svaret, ofte med erkendelse af, hvad der kan forbedres. Det skaber erkendelser og varige forbedringer. "

Jacob Ørum

Jeg har selvfølgelig samlet en del metode og værktøjer sammen undervejs – men jeg tror egentligt, at det vigtigste jeg kommer ind ad døren med, er en solid portion nysgerrighed og evnen til at gøre det komplekse lidt mere simpelt. 

Konsulent siden 2000. Accenture, KL, Implement (Partner), Spark (Partner) og siden 2014 Klart (Stifter og Direktør)

De store programmer

Hjælp til at gennemføre større forandringsprojekter fra start til slut – eller måske en turn-around eller revitalisering af nødstedte projekter.

Jeg har som programleder stået i spidsen for store programmer i fx Fødevarestyrelsen, Bygningsstyrelsen, Styrelsen for International Rekruttering og Integration og Anklagemyndigheden.

Fokuserede forløb

Hjælp til at gennemføre fokuserede forløb fra start og frem til, at det hele køre i drift. 

Jeg har i mit virke som konsulent gennemført adskillige forløb i fx Nykredit Bank, Tryg, Novo Nordisk, Københavns Kommune, Gladsaxe kommune, Region Sjælland, Kriminalforsorgen, Skattestyrelsen, Finanstilsynet samt IDA, FTFa og Dansk Magisterforening

Kortlægning og afklaring

Hjælp til kortlægninger og afklaringer, så I kan sætte de rigtige tiltag i værk. Fx kortlægning af jeres opgaver og projekter med fokus på spørgsmål som:

Jeg bliver tilkaldt til sådanne opgaver, fordi jeg på den ene side besidder den dybe ekspertise ift, hvad der operationelt foregår i hverdagens processer og styring. På den anden side kan jeg facilitere, så dialogen og den fælles erkendelse bliver lettere.

Gratis E-bog om tavlemøder

Vil du lykkes i din ledelse?

Så læs vores guide til hvordan du kan gøre tavlemøder
til et stærkt omdrejningspunkt for din daglige styring og ledelse.

Velstruktureret, balanceret og tillidsfuldt.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe med?