[vc_row][vc_column][ultimate_heading source=”post_title” heading_tag=”h1″ alignment=”left” main_heading_font_size=”mobile_landscape:32px;mobile:32px;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][ultimate_heading sub_heading_color=”#464646″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#3bfb42″ sub_heading_font_family=”font_family:Roboto|font_call:Roboto|variant:300″ sub_heading_style=”font-weight:300;” line_width=”200″ main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:24px;”]

Hvordan styrker vi kompetencen til praktisk driftsledelse?

Gad vide hvor mange mellemledere der vel hjemkommet efter endnu et godt modul på ledelsesuddannelsen står med en fornemmelsen:

”Yes, gode teoretiske input, fedt at få testet min personlige lederstil, konflikthåndtering er nyttigt og den coachende samtale spændende – men nu er jeg tilbage på jobbet, og alle de daglige problemer ser præcist lige så uoverskuelige og svære ud som før”.

 

DriftsledelseVi iagttager i mange organisationer et behov for at styrke mellemledernes kompetencer indenfor driftsledelse og styring. Behovet bor hos de teamledere, kontorchefer, etc, der hver dag skal få teamet, kontoret, enheden til at levere, få hjulene til at snurre, processerne til at glide – driftsmodellen til at virke. Men der er ikke rigtigt noget formaliseret set-up omkring det. Vi overlader det til mellemlederen selv at finde ud af at køre driftsmodellen.

I Klart holder vi af at hjælpe netop disse mellemlederen til at få fast grund under fødderne. Med et løft af mellemledernes kompetencer indenfor driftsledelse og øje for sammenhængene til de andre ledelsesdiscipliner; ledelse af udvikling, ledelse af faglighed og ledelse af mennesker, sætter vi mellemlederen i stand til at styre med en driftsmodel i balance.

Med andre ord laver vi læringsforløb i driftsledelse, hvor formålet er at give mellemlederen viden, erfaring og redskaber til at skabe ro og overblik i driften, så mellemleder og team løfter kerneopgaven stabilt og med tilfredsstillende kvalitet og trivsel.

Så er du chef, leder eller teamkoordinator med ansvar for at lede både medarbejdere og en mængde af opgaver, projekter, sager, analyser, mv? Bokser du med at skabe overblik over afdelingen eller teamets mange opgaver? Er det vanskeligt at prioritere, fordi mængderne er store? Oplever du at bruge mere tid på brandslukning end udvikling af teamet, opgaverne, organisationen, strategien? Eller er du allerede i gang med at optimere din drift, og vil have viden og inspiration til at fortsætte udviklingen? Ja, så kan vi hjælpe.

Vi tilbyder tilpassede læringsforløb i driftsledelse til jeres mellemledere

Det er en fast, udfordrende og fornøjelig ydelse hos os i Klart at designe og gennemføre tilpassede læringsforløb til mellemledere i en organisation. Vi har fx i Fødevarestyrelsen, Anklagemyndigheden, Gladsaxe kommune, Erhvervsministeriets koncern og i Kriminalforsorgens fængsler gennemført forløb over 3-5 moduler.

Udbytte

Undervisningen er funderet i systemiskteori, adfærdsdesign, lean og mangeårig konsulentpraktisk erfaring med driftsoptimering. Det betyder, at du både rykker ifht, hvordan du tænker og praktiserer driftsledelse. Det vil gøre dig i stand til at løfte performance i afdelingen.

Læs mere om driftsmodeller på dette link

Se kort film om en driftsleders erfaringer en implementering af driftsledelse og tavlemøder på dette link

Form

Forløbene tager udgangspunkt i deltagernes egen drift, og vil bestå af et mix mellem oplæg, teori, cases, fælles drøftelser og værkstedsarbejde. Du skal være klar til at arbejde med din drift, sætte ambitiøse initiativer i gang og både fejle og lære undervejs. Der vil være inspirerende litteratur for dig, som ønsker at få teori og perspektiv bag praksis.

Vi anser feedback som afgørende for læring og udvikling. Derfor kan du vælge at få besøg i din drift el via skype for at kvalificere dine initiativer og løsninger yderligere. På den måde sikrer du et optimalt udbytte, der virker 100% i praksis.[/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ult_content_box bg_color=”#eaeaea” box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” padding=”padding-top:20px;padding-right:25px;padding-bottom:5px;padding-left:25px;”][ultimate_heading main_heading=”Vi ser mellemlederen som nøglen til stabil drift – og dermed høj effektivitet og god trivsel” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#3bfb42″ main_heading_font_family=”font_family:Merriweather|font_call:Merriweather” main_heading_font_size=”desktop:26px;” sub_heading_font_family=”font_family:Roboto|font_call:Roboto|variant:300″ sub_heading_style=”font-weight:300;” sub_heading_font_size=”desktop:16px;” sub_heading_line_height=”desktop:26px;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-bottom:10px;”]… og heldigvis hører vi ofte mellemlederens glade suk: “Endelig nogle konsulenter, der forstår vores hverdag…”

Vil I høre om, hvordan vi kan hjælpe jer?[/ultimate_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”15489″ img_size=”250×250″ alignment=”center” style=”vc_box_circle” image_hovers=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][ultimate_heading main_heading_color=”#464646″ alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Roboto|font_call:Roboto|variant:500″ main_heading_style=”font-weight:500;” main_heading_font_size=”desktop:16px;” sub_heading_font_family=”font_family:Roboto|font_call:Roboto|variant:300″ sub_heading_style=”font-weight:300;” sub_heading_font_size=”desktop:16px;” sub_heading_line_height=”desktop:26px;”]Jacob Ørum
+45 5189 6436
jacob@klartkbh.dk[/ultimate_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”15488″ img_size=”250×250″ alignment=”center” style=”vc_box_circle” image_hovers=”false”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][ultimate_heading main_heading_color=”#464646″ alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Roboto|font_call:Roboto|variant:500″ main_heading_style=”font-weight:500;” main_heading_font_size=”desktop:16px;” sub_heading_font_family=”font_family:Roboto|font_call:Roboto|variant:300″ sub_heading_style=”font-weight:300;” sub_heading_font_size=”desktop:16px;” sub_heading_line_height=”desktop:26px;”]Majken Lammert
+45 5189 6433
majken@klartkbh.dk[/ultimate_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ult_content_box][/vc_column][/vc_row]